Selecteer een pagina
191130kust7791

Licht vissen in de branding

Al jaren zwoegt STIF-fotograaf Geert Huysman over dat korte stukje strand tussen Nieuwpoort en De Panne. Camera in de aanslag, altijd op zoek naar dat unieke licht dat je enkel aan de Noordzee vindt. Elke maand publiceert hij hier een selectie van zijn favoriete beelden

Het is een fascinerend beest, de Noordzee. Ik kom er graag. Liefst op koude grijze dagen, als ik haast alleen over het strand kan sjokken. Het oude lijf voort gegeseld door een striemende noordwester. Schurend zand dat zich ophoopt in versleten wandelschoenen. Ik verdwaal er vaak in overpeinzingen. Diepzinnige gedachten over het leven en de naderende dood…

Beeldselecties

Zicht op Zee (Maart 2020)

Zicht op Zee (Maart 2020)

Al jaren zwoegt STIF-fotograaf Geert Huysman heen en weer over het strand tussen Nieuwpoort en De Panne, camera in de aanslag,  op zoek naar dat unieke licht dat je enkel hier aan de Noordzee vindt. Elke maand toont hij hier zijn favoriete beelden.Oostduinkerke...

Zicht op Zee (februari 2020)

Zicht op Zee (februari 2020)

Al jaren zwoegt STIF-fotograaf Geert Huysman heen en weer over het strand tussen Nieuwpoort en De Panne, camera in de aanslag,  op zoek naar dat unieke licht dat je enkel hier aan de Noordzee vindt. Elke maand toont hij hier zijn favoriete beelden.NIieuwpoort...

Zicht op Zee (januari 2020)

Zicht op Zee (januari 2020)

DOSSIER NOORDZEE Al jaren zwoegt STIF-fotograaf Geert Huysman heen en weer over het strand tussen Nieuwpoort en De Panne, camera in de aanslag,  op zoek naar dat unieke licht dat je enkel hier aan de Noordzee vindt. Elke maand toont hij hier zijn favoriete...

Zicht op Zee  (december 2019)

Zicht op Zee (december 2019)

Al jaren zwoegt STIF-fotograaf Geert Huysman heen en weer over het strand tussen Nieuwpoort en De Panne, camera in de aanslag,  op zoek naar dat unieke licht dat je enkel hier aan de Noordzee vindt. Elke maand toont hij hier zijn favoriete beelden.Oostduinkerke...

Licht vissen in de branding

Licht vissen in de branding

NOORDZEE Licht vissen in de brandinget is een fascinerend beest, de Noordzee. Ik kom er graag. Liefst op koude grijze dagen, als ik haast alleen over het strand kan sjokken. Het oude lijf voort gegeseld door een striemende noordwester. Schurend...

error: Content is protected !!